Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Katapult Tongerlo kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruikt maakt van de diensten van Katapult Tongerlo.
De volgende persoonsgegevens kunnen verwerkt worden.
 – Uw voor- en achternaam
 – Uw adresgegevens
 – Uw telefoonnummer
 – Uw e-mailadres
 – Uw IP-adres

Waarom katapult Tongerlo gegevens nodig heeft

Katapult Tongerlo verwerkt uw gegevens om telefonisch contact met u op te  kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Katapult Tongerlo uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Delen met anderen

Katapult Tongerlo verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u, of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

In kaart brengen website bezoek

Op de website van Katapult Tongerlo worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse van bezoek- en klikgedrag op de website. Katapult Tongerlo gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanomiseerd en worden niet aan derden versterkt.

Google Analytics

Katapult Tongerlo maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe de gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Katapult Tongerlo bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Vereningde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Katapult Tongerlo te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Katapult Tongerlo heeft hier geen invloed op.

KatapultTongerlo heeft Google geen toestemming gegeven om via Katapult Tongerlo verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar jacob.govers@telenet.be. Katapult Tongerlo zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Katapult neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Katapult Tongerlo maakt gebruikt van een betrouwbaar SSL Certificaat om te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Katapult Tongerlo verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Katapult Tongerlo op via jacob.govers@telenet.be. www.katapulttongerlo.be is een website van Katapult Tongerlo. 

Katapult Tongerlo is als volgt te bereiken:
Jack Govers
jacob.govers@telenet.be